Jaadu.

Nu sitter jag på Gruppen igen.
En repris från förra året, började ju i februari då också och så gick jag till augusti. Och så var tanken att jag skulle börja skolan då. Hmm. Host
Haha, kanske borde känna mig mer misslyckad än vad jag gör, men helt ärligt så är jag för trött för det.
Vill lägga huvudet mot den varma bärbara datorn (som de så har varit så underbart fantastiskt snälla att låna ut till mig), och sova ut. Väck mig till sommaren och solsken, och tillfällen för klänningar.

Tja. Har inget vettigt att säga, vill mest fördriva tiden. Har redan kollat igenom alla mina "rutin-sidor" på nätet, de jag kollar varje dag. Det gav mig inte mycket nytt att tänka på. 
Skulle väl kanske kunna göra något slags försök till läxor. Men... jag är för trött. Fan vad dålig jag är, men det är sant. Min hjärna just nu funkar verkligen inte.

Hemma så ligger mamma och hostar. Hon är så sjuk att hon inte ens har märkt att jag är jätteförkyld, vilket är tur, för om hon hade gjort det så hade jag inte fått gå utanför dörren. Och det skulle jag nog helt allvarligt inte klara av, klättrar ju nästan på väggarna hela tiden där hemma.
Det är inte lite frustrerande att flippa ut av allt hemmasittande, men inte orka ta sig någonstans. (Gnäll. Usch.)

Har börjat läsa folks bloggar, något jag aldrig riktigt förstått poängen med förut. Men det är kul. Speciellt om det är människor man känner, då finns det alltid en liten chans att de skriver något om en själv.
Själviskt? Kanske det.

Åh vad jag vill ha kaffe. Vågar inte gå och göra det, vet fan inte hur den där kaffebryggaren funkar (hemma har vi bara snabbkaffe) och en gång när moderskeppet och jag var på besök så typ exploderade den över hela diskbänken.
Fraidy cat.

/n.n

RSS 2.0